Skip to content

Om oss

Woodsafe Timber Protection

Woodsafe har sedan starten 1990 växt med våra samarbetspartners och kunders förtroende, och med våra medarbetares fantastiska engagemang. Sedan 2015 har vi genom utökade tjänster, proaktiva insatser och tillväxt lyckats mångdubbla vår kapacitet med bibehållen kvalitét och servicegrad. I en alltmer komplicerad byggindustri med högt ställda krav på kvalitét och know-how har vi etablerat oss som ledande servicecenter för brandimpregnering. Vår solklara ambition är att leda vår bransch framåt och vara bäst på det vi gör: brandimpregnering. Om du har frågor är du självklart välkommen att kontakta oss. Vi finns där för dig.

symbol-ws-green
karta 1

Sikte på Europeisk marknad

Årligen hanterar Woodsafe mer än 1300 unika projekt. Med Skandinavien som huvudmarknad stärker vi successivt vår närvaro på den Europeiska marknaden.

Som legobrandimpregneringsaktör har vi ett stort ansvar att uppfylla våra intressenters förväntningar och krav på kvalitet, leveranssäkerhet och hållbarhetsarbete. I ett noggrant urval av samarbetspartners kommunicerar vi krav att råvaror för legobrandimpregnering kommer från ansvarsfullt brukade skogar med hållbara transporter.