Skip to content

Om oss

1990, året då allt började

Woodsafe Timber Protection AB har sedan starten 1990 arbetat med förebyggande brandskydd som om livet hängde på det. Och det gör det.

I vår dagliga verksamhet som växt med våra samarbetspartners, kunders förtroende och medarbetares engagemang genom årtionden är vi idag marknadsledande industriell tillverkare av brandimpregnerade trävaror. Sedan 2015 har vi genom strategisk långsiktiga mål utökat våra resurser varje år och med proaktiva insatser ökat vår kvalitet och professionell support till bygg, -och träindustrins aktörer.

Vår ledstjärna är Durable Fire Protection som avspeglar 1: Trovärdig och hållbar dokumentation, 2: Hållbara brandegenskaper, 3: Hållbar produktion med minimalt CO2 klimatavtryck, 4: Hållbar trygg arbetsplats med svenska värderingar för jämställdhet och människan välmående i fokus.

IMG_0543
karta 1

Going global

Årligen hanterar Woodsafe Timber Protection AB mer än 1300 unika projekt. Med Skandinavien som huvudmarknad stärker vi successivt vår närvaro på den Europeiska marknaden.

Som legobrandimpregneringsaktör har vi ett stort ansvar att uppfylla våra intressenters förväntningar och krav på kvalitet, leveranssäkerhet och hållbarhetsarbete. I ett noggrant urval av samarbetspartners kommunicerar vi krav att råvaror för legobrandimpregnering kommer från ansvarsfullt brukade skogar med hållbara transporter.

Se vår historia

Woodsafe Timber Protection AB har en historia som sträcker sig över 3oår. Denna animerade presentation avspeglar i det stora vad vi står för och våra värderingar. Vill du veta mer om oss så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på telefon: 010-2067230