Skip to content

WOODSAFE® Academy

Trä är inte som andra byggmaterial. Trä är ett levande material där varje enskilt träslag har sina egna egenskaper, även om varje träslag har samma krav på brandegenskaper för aktuell applikation.

WOODSAFE® Academy är här!

Med ökat byggande i trä ökar också behovet av att brandskydda trä. Det finns många metoder och produkter, men många som bygger i trä saknar kunskap om vad man ska använda och hur. För att råda bot på det lanseras inom kort WOODSAFE® Academy, där lättsam information blandas med avancerade fakta om brandskydd av trä.

WOODSAFE® Academy är den kunskapsbrygga du behöver för att få klarhet i kombinationen av siffor och bokstäver, vilka dokument som har faktisk betydelse, hur du skall montera, och inte minst, vad som skiljer olika metoder och brandimpregneringsmedel åt. Svaren får du på WOODSAFE® Academy.

woodsafe-academy

Vi förstår att du vill använda trä.
Men vad kan du om brandimpregnerat trä?

15 november, Stockholm

Möt WOODSAFE® Academy 15 november på Stora Trähusdagen, Stockholm. Stora Trähus 2022 är en återkommande temadag med spännande talare och utställare. Woodsafe Timber Protection AB kommer under temadagen presentera WOODSAFE® Academy, en kunskapsbrygga för brandimpregnerat trä för de som vill lära sig mer om produkten och möjligheterna att bygga med brandskyddat trä.

16-17 november, Karlstad

Möt WOODSAFE® Academy 16-17 november på Trämarknaden I Karlstad. Vid den årliga Trämarknaden i Karlstad kommer Woodsafe Timber Protection AB hålla 3 st konferenstillfällen där WOODSAFE® Academy presenteras. Platserna är begränsade så är du intresserad av att få veta mera om kunskapslyftet brandskyddat trä under konceptet WOODSAFE® Academy, håll du utkik på vår hemsida och föranmäl dig i oktober.