Skip to content
backegards_new_0


Sedan 2011 har Woodsafe och Bäckegårds framgångsrikt kombinerat sin gemensamma kunskap till ett gemensamt koncept. Woodsafe bidrar med expertkunskap inom brandskyddsbehandling och Bäckegårds med all kunskap som behövs för att producera olika träprodukter som klarar brandimpregnerings behandlingen utan att tappa den estetik som krävs för avancerade applikationer. Vi hänvisar till detta som ett allt-i-ett-koncept. Att köpa in vår lösning är att köpa in sig i ett väl beprövat koncept där många års erfarenhet kombineras till snygga produkter med ledande brandsäkra träegenskaper till minimerad risk. Vårt mål är att guida dig till prisvärda produktkombinationer som går snyggt igenom dina och våra produktionsprocesser.

Addera mervärde till din produkt
Att alltid leverera den produkt som våra kunder förväntar sig handlar mycket om kunskap, kommunikation och förmågan att ta reda på och förmedla rätt information. Vi nöjer oss inte med att leverera det vi tror att du vill ha. Vi ger inte upp förrän vi hittat den allra bästa lösningen och fungerar ofta som rådgivare. Med vår expertis kan du uppnå en produkt som passar råvaran optimalt, i en kvalitet anpassad till den aktuella applikationen och med en finish som får både beställare och arkitekt på gott humör. Först då är vi också nöjda.

Med alla fördelar som Bäckegårds erbjuder så kombinerar vi helheten med hållbar brandimpregnering i samarbete med WOODSAFE®.

backegards_profile

Mer information

Besök Backegards hemsida
Kontaktauppgifter Bäckegårds
Bäckegårds Fire Retardant Wood